Vianoce s MOVINOm

Každým rokom sa tešíme na príchod vianočných sviatkov.
Je to obdobie kedy intenzívnejšie myslíme na našich najbližších. Ak hľadáte niekoho, kto za Vás elegantne vyrieši pozornosť pre rodinu, priateľov, obchodných partnerov či zamestnancov, na vinárstvo MOVINO sa môžete spoľahnúť.


Radi by sme upriamili Vašu pozornosť na kolekciu špičkových tichých vín s označením Grand. Dostupné aj v drevených darčekových baleniach, ktoré je možné označiť aj vianočným prianím.

 

 

 

Pripravili sme si pre vás luxusnú kolekciu šumivých vín Grand Sekt, ktorá vznikla tradičnou metódou druhotného kvasenia vo fľaši . V škále našich produktov nájdete aktuálne tri druhy šumivého vína.

 

 

 

 Poteší aj naša stála kolekcia vín Privat Exclusive, ktorá reprezentuje najúspešnejšie vína MOVINO na domácich a zahraničných súťažiach. Hrozno na výrobu týchto vín pochádza z vlastných vinohradov vysadených v Stredoslovenskej vinohradníckej oblasti v okolí mesta Veľký Krtíš.

 

 

Radi pre Vás pripravíme aj Vianočný večierok, či už priamo vo vinárstve, alebo v príjemných priestoroch nášho PENZIÓNU U VINÁRA, kde môžete svojich hostí aj ubytovať v novozrekonštruovaných izbách.




Ak chcete naozaj originálny a jedinečný darček venujte Darčekovú poukážku na ochutnávku vín priamo v ich rodisku.



Veríme, že Vás naša ponuka osloví a našimi darčekmi potešíte tých, na ktorých Vám záleží.

 

KÚPIŤ